Tidaholms Ramverkstad

Västra Götalands län

Information

591212-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tidaholms Ramverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidaholms Ramverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Tidaholms Ramverkstad finns i.

Tidaholms Ramverkstad har varit registrerat sedan 1996-07-22 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidaholms Ramverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tidaholms Ramverkstad är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Tidaholms Ramverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tidaholms Ramverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0502-12905 eller genom brev på följande adress:

Inramning av tavlor.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidaholms Ramverkstad och det är Fågelström, Carina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,