Y Storms Skogsprodukter

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Y Storms Skogsprodukter är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Y Storms Skogsprodukter är ett av dem. Statusen för Y Storms Skogsprodukter är att Bolaget är aktivt.

Y Storms Skogsprodukter är ett Enskild firma och skapades 1989-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Y Storms Skogsprodukter ska trivas.

Y Storms Skogsprodukter är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med skog

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Y Storms Skogsprodukter är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Y Storms Skogsprodukter och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Y Storms Skogsprodukter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-42403.

.

De som är på något sätt har med Y Storms Skogsprodukter är Storm, Yngve Jonny som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Y Storms Skogsprodukter har 590725-XXXX som sitt organisationsnummer.