Lottas administrationsservice

Västra Götalands län

Information

590217-XXXX är organisationsnummer för företaget Lottas administrationsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lottas administrationsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Lottas administrationsservice finns i.

Lottas administrationsservice har varit registrerat sedan 2007-10-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lottas administrationsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

Lottas administrationsservice är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Lottas administrationsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lottas administrationsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-3187403 eller genom brev på följande adress:

Administrationsservice, alla tänkbara sekreteraruppgifter, både inom vård och landsting samt privata företag. Bygger även hemsidor på beställning samt publicerar på internet, ordnar webbhotell och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lottas administrationsservice och det är Daremark, Charlotte Iréne som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,