A. Naevdal's Måleri

Västra Götalands län

Information

590209-XXXX är organisationsnummer för bolaget A. Naevdal's Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Naevdal's Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som A. Naevdal's Måleri finns i.

A. Naevdal's Måleri har varit registrerat sedan 1989-12-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Naevdal's Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

A. Naevdal's Måleri är och det finns flera bolag i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för A. Naevdal's Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Naevdal's Måleri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Firman skall bedriva måleriverksamhet med alla i branschen förekommande arbeten inkluderat, så även högtryckstvättning och försäljning av färg.

Det finns olika personer som har en koppling med A. Naevdal's Måleri och det är Naevdal, Atle Kristian som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,