Tommy Lindgren, Grävtjänst

Västra Götalands län

Information

580422-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tommy Lindgren, Grävtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tommy Lindgren, Grävtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Tommy Lindgren, Grävtjänst finns i.

Tommy Lindgren, Grävtjänst har varit registrerat sedan 1990-11-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tommy Lindgren, Grävtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tommy Lindgren, Grävtjänst är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Tommy Lindgren, Grävtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tommy Lindgren, Grävtjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Traktorgrävning

Det finns olika personer som har en koppling med Tommy Lindgren, Grävtjänst och det är Lindgren, Nils Erik Tommy som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,