Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tidaholm och Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är ett av dem. Statusen för Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är att Bolaget är aktivt.

Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är ett Enskild firma och skapades 1983-02-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson ska trivas.

Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Tidaholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Maskinreparationer och entreprenadservice

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson och det finns flera bolag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-41195.

.

De som är på något sätt har med Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson är Nilsson, Karl Gustav Lennart som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Traktor, Bil o Maskinservice Lennart Nilsson har 571108-XXXX som sitt organisationsnummer.