Fribergs Skriv & Layout Tjänst

Västra Götalands län

Information

Fribergs Skriv & Layout Tjänst är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Fribergs Skriv & Layout Tjänst finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fribergs Skriv & Layout Tjänst är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fribergs Skriv & Layout Tjänst som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-02-21. Men sedan 1996-01-01 så har Fribergs Skriv & Layout Tjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fribergs Skriv & Layout Tjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-40233.

Tidaholm arbetar för att företag som Fribergs Skriv & Layout Tjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fribergs Skriv & Layout Tjänst. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Konsultverksamhet inom kontors- och databranschen. Tillverkning och försäljning av kontorshjälpmedel och tillbehör samt åter- försäljare av hård och mjukvara inom databranschen.

Firmatecknare för Fribergs Skriv & Layout Tjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fribergs Skriv & Layout Tjänst och det är följande personer, Friberg, Lars Peter som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Fribergs Skriv & Layout Tjänst är 570720-XXXX.