Kenneths Elektriska Daretorp

Västra Götalands län

Information

560710-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kenneths Elektriska Daretorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneths Elektriska Daretorp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tidaholm som är den kommunen som Kenneths Elektriska Daretorp finns i.

Kenneths Elektriska Daretorp har varit registrerat sedan 1986-01-16 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneths Elektriska Daretorp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Kenneths Elektriska Daretorp är och det finns flera verksamheter i Tidaholm som också är .

Firmatecknare för Kenneths Elektriska Daretorp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kenneths Elektriska Daretorp så kan ni göra det på telefon genom 0502-20178 eller genom brev på följande adress:

Elektriska installationer och försäljning av el. material

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneths Elektriska Daretorp och det är Gustafsson, Kennet Knut Roland som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,