FASBO Förvaltning

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Enskild firma som heter FASBO Förvaltning. Det finns flera bolag som liknar FASBO Förvaltning i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

FASBO Förvaltning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-12-08 så har FASBO Förvaltning varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är FASBO Förvaltning och det finns fler bolag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med FASBO Förvaltning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FASBO Förvaltning så kan ni göra det på 0502-12544.

Förvaltning av fastigheter. Förmedling, projektering och besiktning av reparationer och ombyggnader. Förmedling och besiktning av lägenheter. Kontorshjälp till företag. Försäljning av trädgårdsmaskiner och verktyg. Ägande av flerfamiljshus.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fågelström, Bo Erik som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FASBO Förvaltning har 560402-XXXX som sitt organisationsnummer.