TRICHOPHARMA AB

Västra Götalands län

Information

TRICHOPHARMA AB är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som TRICHOPHARMA AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TRICHOPHARMA AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-11.

TRICHOPHARMA AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-09-19. Men sedan 2008-01-11 så har TRICHOPHARMA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hångsdala Nytorp 1, 522 92, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TRICHOPHARMA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-41131.

Tidaholm arbetar för att bolag som TRICHOPHARMA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TRICHOPHARMA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget ska bedriva handel med veterinärläkemedel, rådgivning och konsultation kring vissa djursjukdommar samt att idka därmed förenlig verkksamhet.

Firmatecknare för TRICHOPHARMA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TRICHOPHARMA AB och det är följande personer, Gyllensvaan, Claes Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllensvaan, Eva Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TRICHOPHARMA AB är 556738-4515.