Tida Reklam Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tida Reklam Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Tida Reklam Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tida Reklam Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tida Reklam Aktiebolag har haft sedan 2007-06-07. Tida Reklam Aktiebolag har funnits sedan och 2007-06-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tida Reklam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ulvestorpsg., 522 32, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0502-10600.

Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tida Reklam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tida Reklam Aktiebolag har idag 556729-3849 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tida Reklam Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är reklambyrå och tryckeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Tida Reklam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nossler, Lars Erik Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nossler, Jenny Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Karlstedt, Kjell Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .