Big Size Moving AB

Västra Götalands län

Information

Big Size Moving AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Big Size Moving AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Big Size Moving AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Big Size Moving AB har haft sedan 2007-09-13. Big Size Moving AB har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Big Size Moving AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Agnetorp St. Väthult 3, 522 94, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5611935.

Tidaholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Big Size Moving AB Privat, ej börsnoterat.

Big Size Moving AB har idag 556724-9015 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Big Size Moving AB

Bolaget ska bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Big Size Moving AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kjell Yngve Mikael som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Jenny Julia Ingeborg som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lindh, Ernst Gustaf Niklas som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .