Tivox Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Tivox Sweden AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Tivox Sweden AB är ett av dem. Statusen för Tivox Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Tivox Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-18. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Tivox Sweden AB ska trivas.

I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av materialhanteringsutrustning till tillverkningsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tivox Sweden AB inte är momsregistrerat.

Idag är Tivox Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Tivox Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Tivox Sweden AB är Mustajärvi, Petri Juhani som är född 1964 och har titeln VD, Mustajärvi, Petri Juhani som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bo Ingemar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Leif Börje som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Niklas Joakim som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorLindengren, Alf Michael som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Tivox Sweden AB har 556717-9691 som sitt organisationsnummer.