Karlsson & Stahre Industriservice AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Karlsson & Stahre Industriservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Karlsson & Stahre Industriservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Karlsson & Stahre Industriservice AB är momsregistrerat sedan2006-11-30 och har organisationsnummer 556713-8838.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8248080 alternativt besöka eller skicka post till Karlsson & Stahre Industriservice AB på följande adress von Essens v. 11, 522 33, Tidaholm.

Karlsson & Stahre Industriservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-11-16.

I Karlsson & Stahre Industriservice AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Karl Jonny Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Carlsson, Ingmarie Jeanette som är född 1965 och har titeln Suppleant , Stahre, Ulla Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva industriproduktion såsom fräsning, svarvning, svetsning och borrning. Industrimontage i form av uppmontering av produktionslinjer samt därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av industrifastigheter, samt handel med värdepapper.