RTA Skaraborg AB

Västra Götalands län

Information

RTA Skaraborg AB är ett bolag som finns i Tidaholm. I RTA Skaraborg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerlund, John Billy som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Roine Torgny Josua som är född 1987 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med RTA Skaraborg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå RTA Skaraborg AB på telefon 0502-10020.

Bolaget ska bedriva grossistverksamhet och försäljning via butik och internet med djurartiklar och fiskeredskap. Bolaget ska också vara verksamma inom byggnation med tak- och fasadrenovering samt inom åkeriverksamhet med transport av styckegods samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är RTA Skaraborg AB av bolagstypen Aktiebolag.

RTA Skaraborg AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

RTA Skaraborg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-08-13 och RTA Skaraborg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för RTA Skaraborg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

RTA Skaraborg AB har 556712-5637 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.