Stakahemmets Vind Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Aktiebolag som heter Stakahemmets Vind Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Stakahemmets Vind Aktiebolag i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-09-13 så har Stakahemmets Vind Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-10-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Stakahemmets Vind Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Stakahemmets Vind Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klämmesbo Kullebo, 544 93, Hjo. Vi ni istället prata med Stakahemmets Vind Aktiebolag så kan ni göra det på 0502-32007.

Bolaget skall bedriva energiproduktion genom vindkraft, handel och förvaltning av värdeppaper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Karlsson, Kent Ivan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Siv Ann-Mari som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Henrik Lennart som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ingrid Ragnhild Helena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kärmander, Ing-Marie Monica som är född 1964 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna .

Stakahemmets Vind Aktiebolag har 556710-7882 som sitt organisationsnummer.