Sandstedts Begravningsbyrå AB

Västra Götalands län

Information

Sandstedts Begravningsbyrå AB är ett av många verksamheter som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Sandstedts Begravningsbyrå AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sandstedts Begravningsbyrå AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-24.

Sandstedts Begravningsbyrå AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-07-07. Men sedan 2006-08-31 så har Sandstedts Begravningsbyrå AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Telefong. 4, 522 31, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sandstedts Begravningsbyrå AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10909.

Tidaholm arbetar för att verksamheter som Sandstedts Begravningsbyrå AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sandstedts Begravningsbyrå AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet är att bedriva begravningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sandstedts Begravningsbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sandstedts Begravningsbyrå AB och det är följande personer, Berggren, Christer Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Elsa Ann-Marie som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sandstedt, Karl Martin Tage som är född 1969 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sandstedts Begravningsbyrå AB är 556707-4710.