Primören AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsexploatering, tekniska konsultationer inom livsmedelsbranschen samt äga och förvalta fast och lös egenom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Primören AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Primören AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2006-06-14 så skapades Primören AB och bolaget är har F-skattsedel Primören AB har haft det sedan 2007-01-04.

Primören AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556705-6329 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Primören AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Primören AB så går det att nå dem via telefon på 031-910773 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Primören AB är Funkvik, Knut Gunnar som är född 1927 och har titeln VD, Funkvik, Knut Gunnar som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Carl Martin Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olsmats, Björn Theodor som är född 1938 och har titeln Revisor, Björn Olsmats AB som är född och har titeln Revisor, .