DDC-Jewels AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns DDC-Jewels AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. DDC-Jewels AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

DDC-Jewels AB är momsregistrerat sedan2006-08-01 och har organisationsnummer 556702-7932.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 076-8097429 alternativt besöka eller skicka post till DDC-Jewels AB på följande adress V. Drottningv. 1, 522 30, Tidaholm.

DDC-Jewels AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-08-01.

I DDC-Jewels AB så sitter följande personer i styrelsen: Carstens, Johannes Marinus som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Carstens, Johannes Marinus som är född 1986 och har titeln Suppleant , Hartog, Wilhelmina som är född 1960 och har titeln Suppleant , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva reparation, tillverkning, designing, gravering, inköp och försäljning av guld och silver samt annan därmed förenlig verksamhet.