Stockuts Livsmedelsförädlingar AB

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Aktiebolag som heter Stockuts Livsmedelsförädlingar AB. Det finns flera verksamheter som liknar Stockuts Livsmedelsförädlingar AB i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stockuts Livsmedelsförädlingar AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-09-21 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-03-30 så har Stockuts Livsmedelsförädlingar AB varit registrerat och sedan 2006-09-21 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stockuts Livsmedelsförädlingar AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Stockuts Livsmedelsförädlingar AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Agnetorp Stockydet, 522 94, Tidaholm. Vi ni istället prata med Stockuts Livsmedelsförädlingar AB så kan ni göra det på 0502-33020.

Bolaget ska bedriva inköp, odling och förädling samt försäljning av grönsaker, frukt, bär och oljeväxter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Schultz, Charles Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Schultz, Britt Anneli som är född 1961 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Schultz, Britt Anneli -Schultz, Charles Peter .

Stockuts Livsmedelsförädlingar AB har 556701-0201 som sitt organisationsnummer.