Tida Metal Workshop AB

Västra Götalands län

Information

Tida Metal Workshop AB är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Tida Metal Workshop AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tida Metal Workshop AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-09.

Tida Metal Workshop AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-02-18. Men sedan 2006-03-09 så har Tida Metal Workshop AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industrig. 8, 522 30, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tida Metal Workshop AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6197627.

Tidaholm arbetar för att företag som Tida Metal Workshop AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tida Metal Workshop AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget ska hålla kurser i bilplåtslageri samt tillverkning och försäljning av verktyg inom området bilplåtslageri, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tida Metal Workshop AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tida Metal Workshop AB och det är följande personer, Klar, Per Vilhelm Oskar som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Klar, Per Anders Jonny som är född 1948 och har titeln Suppleant, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tida Metal Workshop AB är 556698-5163.