Salong Kam & Sax i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska bedriva frisörsalong och försäljning av frisörprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Salong Kam & Sax i Tidaholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Salong Kam & Sax i Tidaholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2006-02-07 så skapades Salong Kam & Sax i Tidaholm AB och företaget är har F-skattsedel Salong Kam & Sax i Tidaholm AB har haft det sedan 2006-02-23.

Salong Kam & Sax i Tidaholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-23

556698-1287 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Salong Kam & Sax i Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Salong Kam & Sax i Tidaholm AB så går det att nå dem via telefon på 070-5143167 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Salong Kam & Sax i Tidaholm AB är Skatt, Eva Ingvor Moniqa som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Skatt, Andréa Izabell som är född 1987 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Erik Jan-Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor, .