con petire AB

Västra Götalands län

Information

con petire AB är ett företag som finns i Tidaholm. I con petire AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Karl Per Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Ingrid Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med con petire AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå con petire AB på telefon 0502-15276.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva coaching, ledarskapsutbildning, mental träning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är con petire AB av bolagstypen Aktiebolag.

con petire AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

con petire AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och con petire AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för con petire AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

con petire AB har 556693-2850 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.