H J Automationsteknik AB

Västra Götalands län

Information

H J Automationsteknik AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där H J Automationsteknik AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. H J Automationsteknik AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket H J Automationsteknik AB har haft sedan 2006-03-09. H J Automationsteknik AB har funnits sedan och 2006-03-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till H J Automationsteknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ulvestorpsg. 1, 522 32, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-482800.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är H J Automationsteknik AB Privat, ej börsnoterat.

H J Automationsteknik AB har idag 556692-5359 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för H J Automationsteknik AB

Bolaget ska bedriva konstruktion och tillverkning av specialmaskiner, såsom plattformar till robotar och kringutrustning inom produktionsindustrin samt installation och programmering samt därmed förenlig verksamhet.

I H J Automationsteknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Håkan Gunnar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .