Trizz Eklund AB

Västra Götalands län

Information

556688-9753 är organisationsnummer för bolaget Trizz Eklund AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trizz Eklund AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Trizz Eklund AB finns i.

Trizz Eklund AB har varit registrerat sedan 2005-11-01 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Trizz Eklund AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Trizz Eklund AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Trizz Eklund AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Trizz Eklund AB så kan ni göra det på telefon genom 0502-10980 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 4A, 522 31, Tidaholm

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av dam- och herrkläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trizz Eklund AB och det är Lans Eklund, Carina Margareta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Frida Elisabeth som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,