ARK i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns ARK i Tidaholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. ARK i Tidaholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

ARK i Tidaholm AB är momsregistrerat sedan2005-11-03 och har organisationsnummer 556686-8682.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-3722044 alternativt besöka eller skicka post till ARK i Tidaholm AB på följande adress S. Ringv. 4, 522 34, Tidaholm.

ARK i Tidaholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-10-13.

I ARK i Tidaholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Groening, Pia Maria Birgitta som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulting åt ett stort antal kunder inom områdena redovisning, löner, ekonomisk rådgidning, personal- uthyrning, konsulting avseende affärssystem, utbildning avseende dataprogram, förvaltning av fastigheter, handel med aktier och därmed förenlig verksamhet.