Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB är ett företag som finns i Tidaholm. I Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wester, Jens Gustav Patrick som är född 1973 och har titeln VD, Wester, Jens Gustav Patrick som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Evedius, Carl Alvar Bo som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekholm, Jan Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Bengt Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Ann-Louise Susanne som är född 1969 och har titeln SuppleantLenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB på telefon 0502-13250.

Bolaget skall bedriva försäljning av idrotts- och frilufts- utrustning samt konsultverksamhet inom ledarutveckling riktat mot idrottsrörelsen och näringsliv samt därmed förenlig verk- samhet.

Idag är Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB innehar ej F-skattsedel och Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 1 suppleant.

Wester Sport & Konsult i Tidaholm AB har 556685-0193 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.