Eneland Bike & Motor AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import och handel med motorcyklar, bilar, reservdelar och fritidsartiklar. Konsultation och utbildning inom verkstadsindustri, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eneland Bike & Motor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Eneland Bike & Motor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2005-03-23 så skapades Eneland Bike & Motor AB och företaget är har F-skattsedel Eneland Bike & Motor AB har haft det sedan 2005-09-08.

Eneland Bike & Motor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556678-5449 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Eneland Bike & Motor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Eneland Bike & Motor AB så går det att nå dem via telefon på 0502-14158 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eneland Bike & Motor AB är Eneland, Magnus Niclas Charles som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eneland, Therese Ann-Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hansson, Lisbeth Susanne som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .