Using AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, konsultarbete inom projektledning och microvågsteknik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Using AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Using AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2005-03-18 så skapades Using AB och verksamheten är har F-skattsedel Using AB har haft det sedan 2006-08-01.

Using AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

556678-3543 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Using AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Using AB så går det att nå dem via telefon på 070-2363547 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Using AB är Schönning, Ulf Berndt Åke som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Schönning, Bengt Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Schönning, Sonja Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Schönning, Ulla Britta Maria som är född 1937 och har titeln Suppleant, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.