Widlunga AB

Västra Götalands län

Information

Widlunga AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Widlunga AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Widlunga AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Widlunga AB har haft sedan 2006-05-25. Widlunga AB har funnits sedan och 2006-05-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Widlunga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Velinga Berghem, 522 92, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5919660.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Widlunga AB Privat, ej börsnoterat.

Widlunga AB har idag 556674-3133 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Widlunga AB

Bolaget skall bedriva produktutveckling och försäljning inom formgivning och IT, äga och förvalta värdepapper, fastigheter och konst samt därmed förenlig verksamhet.

I Widlunga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Fritz Urban som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anne Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Knutsson, Gert-Ove som är född 1957 och har titeln Revisor, A R M Revisorer KB som är född och har titeln Revisor, .