Sport & Gym Butiken JTC AB

Västra Götalands län

Information

Sport & Gym Butiken JTC AB är ett bolag som finns i Tidaholm. I Sport & Gym Butiken JTC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Arne Jerry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Thomas Göran Ove som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Cai Kennerth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterström, Dick Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sport & Gym Butiken JTC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sport & Gym Butiken JTC AB på telefon 0500-428700.

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med sportartiklar främst inom gym och kosttillskott samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sport & Gym Butiken JTC AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sport & Gym Butiken JTC AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sport & Gym Butiken JTC AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-11 och Sport & Gym Butiken JTC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sport & Gym Butiken JTC AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Sport & Gym Butiken JTC AB har 556668-7058 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.