Tidaholm Industries AB

Västra Götalands län

Information

Tidaholm Industries AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Tidaholm Industries AB finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tidaholm Industries AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tidaholm Industries AB har haft sedan 2004-08-19. Tidaholm Industries AB har funnits sedan och 2004-08-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tidaholm Industries AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Daretorp, 522 91, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-40004.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tidaholm Industries AB Privat, ej börsnoterat.

Tidaholm Industries AB har idag 556664-6104 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tidaholm Industries AB

Bolaget ska bedriva mekanisk verkstad, verkstadsproduktion, bearbeta material, deltaga i och genomföra projekt framför allt inom mekanisk verkstadsproduktion med allt från idé till marknadsföring, upphandling och försäljning av färdiga produkter. Bolaget ska även bedriva sågning och bearbetning av virke samt handelsverksamhet inom de områden man arbetar.

I Tidaholm Industries AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Norman, Jim Roland som är född 1962 och har titeln VD, Norman, Jim Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Berndt Peter som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .