Ekedalens Express AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva beställningstrafik med godsbefodran och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekedalens Express AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Ekedalens Express AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 2003-04-07 så skapades Ekedalens Express AB och verksamheten är har F-skattsedel Ekedalens Express AB har haft det sedan 2003-04-24.

Ekedalens Express AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-04-24

556642-6606 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tidaholm.

Just nu är Ekedalens Express AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ekedalens Express AB så går det att nå dem via telefon på 0502-42485 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekedalens Express AB är Dahlqvist, Jan Hugo Gottfrid som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Häll Dahlqvist, Astrid Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Cornell, Liselotte Christina som är född 1958 och har titeln Revisor, Cornell, Pehr-Ewert som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .