Restaurang Hökaren & Fly Bar AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Restaurang Hökaren & Fly Bar AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Restaurang Hökaren & Fly Bar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Restaurang Hökaren & Fly Bar AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556638-9937.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0502-23038 alternativt besöka eller skicka post till Restaurang Hökaren & Fly Bar AB på följande adress GÄLLEBERG GRANSLUND, 522 91, Tidaholm.

Restaurang Hökaren & Fly Bar AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Restaurang Hökaren & Fly Bar AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlgren, Ingrid Marita som är född 1975 och har titeln Suppleant , Larsson, Arne Michael som är född 1978 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurang och närbutik och därmed förenlig verksamhet.