Allt i Bygge Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Allt i Bygge Tidaholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Allt i Bygge Tidaholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Allt i Bygge Tidaholm AB är momsregistrerat sedan2003-02-13 och har organisationsnummer 556635-5391.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0502-12044 alternativt besöka eller skicka post till Allt i Bygge Tidaholm AB på följande adress V. Ringv. 8, 522 31, Tidaholm.

Allt i Bygge Tidaholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-13.

I Allt i Bygge Tidaholm AB så sitter följande personer i styrelsen: Bergman, Alf Kennet som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.