VinContoret Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

I Tidaholm finns det ett Aktiebolag som heter VinContoret Tidaholm AB. Det finns flera företag som liknar VinContoret Tidaholm AB i Västra Götalands län. Tidaholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

VinContoret Tidaholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-17 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2002-02-01 så har VinContoret Tidaholm AB varit registrerat och sedan 2007-01-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är VinContoret Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med VinContoret Tidaholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Vulcans v. 1, 522 34, Tidaholm. Vi ni istället prata med VinContoret Tidaholm AB så kan ni göra det på 0502-250000.

Bolaget skall tillhandahålla upplevelsepaket innefattande vin- provning, mat, vinresor, konstutställningar, musik- och artist- framträdanden, äventyrsupplevelser, konferensverksamhet, utbildningsverksamhet, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Granqvist, Lennart Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Granqvist, Johan Anders som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Lena Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Granqvist, Charlotta Anna Margareta som är född 1980 och har titeln Suppleant, Karlsson, Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, RevisorsCentrum i Skövde AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

VinContoret Tidaholm AB har 556623-3176 som sitt organisationsnummer.