Tidakök AB

Västra Götalands län

Information

Tidakök AB är ett av många bolag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Tidakök AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tidakök AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-02-11.

Tidakök AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-12-17. Men sedan 2002-02-11 så har Tidakök AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Järnvägsg. 5, 522 30, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tidakök AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0502-10315.

Tidaholm arbetar för att bolag som Tidakök AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tidakök AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva import av möbler och andra träprodukter, försäljning av kök och vitvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tidakök AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tidakök AB och det är följande personer, Kjellander, Anne-Lie Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellander, Sten Kurt som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Inga-Lill Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Bokföringscentralen i Skövde AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tidakök AB är 556620-8418.