Soloplex AB

Västra Götalands län

Information

Soloplex AB är en verksamhet som finns i Tidaholm. I Soloplex AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Urban Per Lage som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Björn Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Björn Åke Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Ahl, Nils Arne Tommy som är född 1945 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Soloplex AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Soloplex AB på telefon 070-8482894.

Bolaget skall bedriva tillverkning av produkter i acrylplast såsom isskrapor, broschyrställ, godisautomater och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Soloplex AB av bolagstypen Aktiebolag.

Soloplex AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Soloplex AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-12-14 och Soloplex AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Soloplex AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Soloplex AB har 556601-2109 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.