Autohallen Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Autohallen Tidaholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. Autohallen Tidaholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Autohallen Tidaholm AB är momsregistrerat sedan2002-08-05 och har organisationsnummer 556594-6877.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0502-15850 alternativt besöka eller skicka post till Autohallen Tidaholm AB på följande adress V. Drottningv. 35, 522 30, Tidaholm.

Autohallen Tidaholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-08-05.

I Autohallen Tidaholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Nilsson, Kenneth Allan som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighets- förvaltning, bilförmedling, handel med bilar, maskiner och verktyg, äga och förvalta fast och lös egendom, maskinuthyrning samt därmed förenlig verksamhet.