BB Skog och Entreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns BB Skog och Entreprenad Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tidaholm här finns det många olika Aktiebolag. BB Skog och Entreprenad Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tidaholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

BB Skog och Entreprenad Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-07-31 och har organisationsnummer 556593-4816.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-9959596 alternativt besöka eller skicka post till BB Skog och Entreprenad Aktiebolag på följande adress Bälteberga Gård 6, 522 91, Tidaholm.

BB Skog och Entreprenad Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-31.

I BB Skog och Entreprenad Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Eva Hildegard som är född 1947 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet med skogsmaskiner, gräv- och anläggningsmaskiner, snöröjning samt därmed förenlig verksamhet.