Inredningsform Tidaholm AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Inredningsform Tidaholm AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Inredningsform Tidaholm AB är ett av dem. Statusen för Inredningsform Tidaholm AB är att Bolaget är inaktivt.

Inredningsform Tidaholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-06-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Inredningsform Tidaholm AB ska trivas.

I Tidaholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva möbel- och inredningssnickerier mot offentlig miljö samt handel med trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inredningsform Tidaholm AB inte är momsregistrerat.

Idag är Inredningsform Tidaholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Inredningsform Tidaholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-20006.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Inredningsform Tidaholm AB är Norman, Jim Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ingvor Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Inredningsform Tidaholm AB har 556593-4212 som sitt organisationsnummer.