Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tidaholm. Det är nämligen den kommunen som Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-29.

Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-12-22. Men sedan 2000-03-27 så har Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till L. Gälleberg Knutsgården , 522 91, Tidaholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5305442.

Tidaholm arbetar för att företag som Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag och det är följande personer, Dagman, Lars Gunnar Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dagman, Johan Sören Arne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dagman, Mona Sigrid Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Persson, Thomas Fredrik som är född 1979 och har titeln Suppleant, Ottarson, Magnus Stefan som är född 1965 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Skogsförvaltning i Tidaholm Aktiebolag är 556578-8261.