Härja Bageri AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av färdigmat och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Härja Bageri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är Härja Bageri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1999-11-08 så skapades Härja Bageri AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556578-6190 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är Härja Bageri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Härja Bageri AB så går det att nå dem via telefon på 0502-40085 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Flavell, Keith James -Frantzen, Susan Gaye -Frantzen, Tom Birger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Härja Bageri AB är Frantzen, Tom Birger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frantzen, Susan Gaye som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Flavell, Keith James som är född 1975 och har titeln Suppleant, Tegehall, Gun Elisabet som är född 1960 och har titeln Revisor, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Tegehalls Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.