H Lundgrens Gräv AB

Västra Götalands län

Information

H Lundgrens Gräv AB är ett företag som finns i Tidaholm. I H Lundgrens Gräv AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Kurt Håkan Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Maine Elly Marita som är född 1948 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Hans Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med H Lundgrens Gräv AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå H Lundgrens Gräv AB på telefon 070-5339390.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet, transporter, uthyrning av grävmaskiner med förare, traktor utan förare samt laserutrustning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är H Lundgrens Gräv AB av bolagstypen Aktiebolag.

H Lundgrens Gräv AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tidaholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

H Lundgrens Gräv AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och H Lundgrens Gräv AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H Lundgrens Gräv AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

H Lundgrens Gräv AB har 556576-6812 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.