T Lundgren Transport AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och T Lundgren Transport AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och T Lundgren Transport AB är ett av dem. Statusen för T Lundgren Transport AB är att Bolaget är aktivt.

T Lundgren Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-09-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som T Lundgren Transport AB ska trivas.

T Lundgren Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall transportera olja samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T Lundgren Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är T Lundgren Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med T Lundgren Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-14322.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med T Lundgren Transport AB är Lundgren, Lennart Tommy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Peter Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Knut Torsten Lennart som är född 1934 och har titeln Suppleant, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .

T Lundgren Transport AB har 556576-2498 som sitt organisationsnummer.