HITEC Industrisystem i Väst AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av ventilationsutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HITEC Industrisystem i Väst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tidaholm så är HITEC Industrisystem i Väst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tidaholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tidaholm och i Västra Götalands län. Redan 1999-07-16 så skapades HITEC Industrisystem i Väst AB och företaget är har F-skattsedel HITEC Industrisystem i Väst AB har haft det sedan 2000-01-01.

HITEC Industrisystem i Väst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-20

556573-1196 är organisationsnummret för företaget som finns i Tidaholm.

Just nu är HITEC Industrisystem i Väst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med HITEC Industrisystem i Väst AB så går det att nå dem via telefon på 0502-13520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom HITEC Industrisystem i Väst AB är Ellström, Gunnar Lars-Kenny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Enequist, Nils Johan Henrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .