Jolly AB

Västra Götalands län

Information

556572-9133 är organisationsnummer för bolaget Jolly AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jolly AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tidaholm som är den kommunen som Jolly AB finns i.

Jolly AB har varit registrerat sedan 1999-06-30 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jolly AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Jolly AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tidaholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jolly AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Jolly AB så kan ni göra det på telefon genom 036-196040 eller genom brev på följande adress:
Baskarp 60 B, 566 92, Habo

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsprodukter, försäljning av utrustning till innebandysporten, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jolly AB och det är Renström, Annica Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Rolf Tommy som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Britt Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Renström, Alf Benny som är född 1957 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor,