Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-10840.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag har idag 556567-9809 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag

Bolaget skall utföra bilreparationer och bedriva försäljning av bensin och andra varor samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Blomberg och Gustafsson Bilservice i Tidaholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Blomberg, Leif Anders Kenneth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomberg, Stig Lennart Alvar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .