Tidacoating Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tidaholm och Tidacoating Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Tidacoating Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tidacoating Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tidacoating Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-02-11. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tidaholm där företaget finns i jobbar för att företag som Tidacoating Aktiebolag ska trivas.

Tidacoating Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Tidaholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ytbehandling, lackering coh handel med metallprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tidacoating Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Tidacoating Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Tidaholm.

Vill man komma i kontakt med Tidacoating Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0502-13472.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergström, Anders Gösta Torbjörn -Carlsson, Henry Evert Assar -Schander, Martin Christer.

De som är på något sätt har med Tidacoating Aktiebolag är Bergström, Anders Gösta Torbjörn som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Henry Evert Assar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Schander, Martin Christer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Tidacoating Aktiebolag har 556566-0585 som sitt organisationsnummer.