Vica Lantbruk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Vica Lantbruk Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tidaholm som är den kommunen där Vica Lantbruk Aktiebolag finns. I Tidaholm så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vica Lantbruk Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Vica Lantbruk Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Vica Lantbruk Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vica Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Agnetorp Björneberg, 522 94, Tidaholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0502-71414.

Tidaholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vica Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vica Lantbruk Aktiebolag har idag 556562-7576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Vica Lantbruk Aktiebolag

Bolaget skall bedriva lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

I Vica Lantbruk Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Kurt Vidar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson Berg, Siv Ingbritt Carina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Vedberg, Göran Seved som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .